miercuri, 31 iulie 2013

Unde mancam in Bucuresti sectorul 6 ?



In restaurante, moll-uri, terase, fastfood sau la mama acasa ?  E bine cred ca majoritatea ati merge la ultima varianta daca s-ar putea pentru ca nimic nu se compara cu mancarea gatita de mama, dar in lipsa acestei variante ar trebui sa avem de ales din cateva variante. Tinem cont de buget, distanta, brand, recomandari, atmosfera, meniu, profil atunci alegem un loc unde sa mancam dar uneori ne multumim pur si simplu cu prima shaormerie sau cu primul restaurant care ne iese in cale.


O simpla privire pe harta Bucurestiului ne va arata o gama varianta de restaurante , cafenele sau hoteluri unde se poate manca bine, restul ramane sa le departajam in functie de meniu sau costuri. Daca sunteti in cautarea unui restaurant romanesc autentic puteti incerca “La mama” care are o traditie lunga pentru mancarea traditionala pe care o prepara din 99, avand preturi rezonabile dar si calitate in serviciile prestate. Un alt restaurant romanesc il reprezinta Vatra care ofera clientilor sai de asemenea mancare romanesca traditionala iar ambientul nu lasa de dorit care ne poate duce intr-o zona rurala a tarii. Restaurant Bucuresti cu specific Italian care datorita varietatii meniurilor si preturilor extrem de competite este Ultimul Don , care pare sa se claseze din punct de vedere al calitatii mancarurilor si serviciilor prestate peste multe asa zise Trattoria din Bucuresti care in ultimul timp au explodat si oriunde te uiti vezi numai acest nume. Cred ca sunt pe putin 10 Trattoria in Bucuresti care au imprumutat acest nume doar cu gandul de a crea o impresie diferite, dar ce nu au invatat asa zisi patroni ai acestor localuri este ca diferenta o face calitate servicilor prestate, atitudinea si poate preturile.

Pentru doritori de mancare ungureasca restaurantul St. George este unul dintre prestigioasele localuri unde se poate manca cu adevarat preparate din bucataria Ungureasca. Bine asezat pe strada Franceza din capitala, restaurantul St. George reuseste sa imbine cu succes mirodeniile si ierburile unguresti pentru a obtine un gust si o savoare autentica. Daca doriti varietate Shorley va poate oferi o gama larga de preparate din bucataria Internationala, atent gatite iar atmosfera este una dintre cele mai reusite pe care le-am vazut la un restaurant. Shorley poate fi folosit de asemeanea pentru organizare evenimente intrucat dispune de cel putin 6 saloane si se incadreaza perfect in categoria de restaurant botez Bucuresti , sau pentru zile de nastere sau petreceri. Poate ca pe timpul anotimpului restaurantele cu terasa ar fi cele mai reusite datorita relaxarii pe care natura o ofera iar daca mai adaugam si calitatea servicilor, preturi acceptabile, putem spune ca ne-am gasit restaurantul perfect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumim, mesajul va fi analizat iar ulterior facut public.