marți, 29 martie 2016

Scrierea unei scrisori de simpatie, condoleante sau de afectiune

scrisoare de simpatie
Unul dintre cele mai dificile lucruri in viata este de a gasi cuvintele potrivite atunci cand cei apropiati noua au atat de mare nevoie de ele, si, chiar daca cuvintele sunt atent spuse, acestea tind sa nu reziste in timp, motiv pentru care o scrisoare de simpatie sau de condoleante poate reprezenta cea mai buna alegere. In timp ce ne oferim asistenta morala, verbala si fizica, o astel de scrisoare poate transmite simpatia noastra in termeni mult maisubstantiali. Printr-o scrisoare de empatie se pot transmite emotii sisentimente mult mai profunde dar si mai usor, mai multe decat atat, aceasta este privita de catre destinar ca o preocuparea reala, fiind mult mai apreciata.

Scrisoare de condoleante nu trebuie sa fie prea lunga ( aproximativ o pagina ) si poate contine de la citate preferate la sentimente persoanale, intamplari comune, acte de bunatate care au fost facute de acea persoana pentru tine sau impreuna cu tine. Astfel de scrisori de afectiunea pot fi scrise in ziua de astazi atat de mana cat si electronic sub diferite  forme, dar pentru a pune in valoare adevaratele sentimente si pentru a face o impresie profunda abordarea unui scris de mana va fi cu adevarat important. Textul poate reprezenta un comentariu personal despre acea persoana, relatari legat de prietenia care va legat sau de bunatatea respetivei persoane. Nu ezitati sa va impartasiti si ajutorul pe care sunteti dispus sa il oferiti, atat legat de timpul pe care il puteti pune la dispozie pentru diferite sustineri morale sau fizice, cat si cu partea financiara ajutand cu achizitionarea de produse funerare sau pentru a contribui la alocarea unor servicii funerare propriu-zise. Scrisoarea poate de asemenea sa contina informatii private de contact precum numar de telefon sau adresa de email. Un astfel de act de simpatie trebuie sa contina si semnatura ta completa, pentru a nu fi confundata cat si pentru o mai buna indentificare a persoanei in cauza.
Persoanele aflate in doliu au de cele mai multe ori familia sau prietenii aproape pentru cateva zile cele mai
scrisoare de afectiune
importante dar marea lor majoritate trebuie sa se intoarca la vietile lor dupa acele cateva zile, motiv pentru care o scrisoare de simpatie poate fi recitita, oferind confort si sa reprezinte dovada ca cineva este acolo daca va fi nevoie.

Nu ezita sa scrii o scrisoare de afectiune, cuvintele  tale frumoase, gestul, expresia ta de durerem angajamentul de a ajuta, cuvintele ii vor ajuta cu certitudine pe cei care au pierdut o persoana draga lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumim, mesajul va fi analizat iar ulterior facut public.